DUURZAME BINNEN- EN BUITENMUREN DANKZIJ DE PROFESSIONELE KALEIWERKEN VAN VATO PLEISTERWERKEN IN ZELE

Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst!

KALEIEN, EEN APARTE TECHNIEK ÉN EFFECT

divider

Kaleien is een oude verftechniek die tegenwoordig weer erg in trek is en waarvoor u ook op Vato Pleisterwerken uit Zele een beroep kunt doen. Deze techniek zorgt voor een langere levensduur van uw muren en geeft ze tegelijk een mooi en authentiek uitzicht. De muren worden eerst grondig gereinigd en dan bedekt met een laag kalkpleister die alle oneffenheden zoals putjes en barsten verbergt. Daarna volgen een of meerdere lagen vuil- en waterafstotende kaleiverf. En op dat moment is het aan u. Want u kunt kiezen tussen verschillende korrels en kleuren. Op basis van uw instructies maken meewerkend patroon Tom Vandaele en zijn stielmannen het kaleiwerk helemaal netjes voor u af.

kaleiwerken Vato Pleisterwerken
press to zoom
1/2

KALEIWERKEN BINNEN EN BUITEN

divider

Kaleien wordt toegepast in nieuwbouwprojecten maar ook bij renovatie. Zowel binnen- als buitenmuren kunnen gekaleid worden. Met kaleien blijft de structuur van uw stenen muur zichtbaar wat uw interieur een authentiek karakter geeft. En daarnaast zijn uw buitengevels weer bestand tegen alle weersomstandigheden.

U kunt bij Vato Pleisterwerken terecht voor uiterst verzorgde kaleiwerken uitgevoerd met de beste producten en materialen. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat uw gevels nodig hebben om ze weer in prima staat te herstellen. We helpen u ook om een keuze te maken in het uitgebreide kleurenpallet.

Bij Vato Pleisterwerken bent u zeker van uitstekende services, vanaf het eerste kennismakingsgesprek over ons deskundig advies tot en met onze minutieus afgewerkte kaleiwerken.

telefoon

BEL ONS GERUST VOOR EEN AFSPRAAK EN EEN GRATIS OFFERTE! WIJ ZIJN TOT UW DIENST IN ZELE, BERLARE, LOKEREN, HAMME, DENDERMONDE, WAASMUNSTER, SINT-NIKLAAS, LAARNE EN OMGEVING.

kaleiwerken Vato Pleisterwerken
press to zoom
kaleiwerken Vato Pleisterwerken
press to zoom
kaleiwerken Vato Pleisterwerken
press to zoom
kaleiwerken Vato Pleisterwerken
press to zoom
1/1