top of page

ONGEËVENAARD VAKMANSCHAP VOOR AL UW PLEISTERWERK BIJ VATO PLEISTERWERKEN UIT ZELE

Wilt u uw zolder laten inrichten en afwerken? Dan bent u bij Vato Pleisterwerken aan het goede adres. Contacteer ons!

PLEISTERWERKEN, GEEN SINECURE

divider

Perfect pleisteren, het is niet iedereen gegeven. Pleisteren is een precisiewerk dat bepalend is voor de afwerking van uw interieur. Uw muren en plafonds moeten namelijk glad zijn als een biljarttafel voor de daaropvolgende schilder- of behangwerken. Het is ook moeilijk om scheve muren te camoufleren. Iedereen die uw woning binnenkomt zal het dus gezien hebben. Ze zijn een echte afknapper.

Bij Vato Pleisterwerken (Zele, Oost-Vlaanderen) beheersen wij het ambacht van pleisterwerken tot in de perfectie. Al 10 jaar lang kunt u op onze knowhow rekenen voor de bepleistering van al uw wanden en plafonds. Voeg daarbij het gebruik van kwaliteitsmaterialen en u krijgt gegarandeerd een prachtig resultaat.

VOOR NIEUWBOUW EN RENOVATIE

divider

In de ruime regio rond Zele voeren wij pleisterwerken uit in alle types van nieuwbouwconstructies zoals gezinswoningen, appartementen, kantoren, bedrijven … Maar ook voor verbouwingswerken zijn wij uw partner bij uitstek. Meer nog: we bekijken het hele plaatje. Want bij Vato Pleisterwerken hebben wij ook bijzonder veel ervaring met:

Inrichting van zolders en andere ruimtes

Plaatsing van gipskartonplafonds

Plaatsing van gipskartonwanden

Na de herinrichting of herindeling van uw kamers zorgen wij voor een feilloze afwerking:

Bepleistering van muren en plafonds

Uitwerken van puntdaken in pleister

Bepleistering van Gyproc-wanden en -plafonds

Uitpleisteren van ramen zonder hoekprofiel

Kortom, bij Vato Pleisterwerken zit u goed voor dé finishing touch en dat is … egaal pleisterwerk! Zelfwerkend patroon Tom Vandaele en zijn team doen het bovendien volgens de regels van de kunst, old school.

telefoon

MEER WETEN? BEL OF MAIL VATO PLEISTERWERKEN IN ZELE OM UW OPDRACHT TE BESPREKEN EN OM EEN GRATIS OFFERTE AAN TE VRAGEN!

bottom of page