top of page

VATO PLEISTERWERKEN: RUIM 10 JAAR UW EXPERT VOOR GYPROC-, PLEISTERWERKEN IN OOST-VLAANDEREN

Oude muren verbergen? Een grote ruimte in twee delen? Vertrouw op de expertise van Vato Pleisterwerken op het gebied van Gyproc-bouwplaten!

GYPROC-GIPSPLATEN, EEN PRODUCT VAN TOPKWALITEIT

divider

Overweegt u de renovatie van uw badkamer of de inrichting van de zolder? Heeft u een oud huis gekocht dat helemaal moet opgeknapt worden? Dan zal daar waarschijnlijk veel Gyproc aan te pas komen.

Gyproc-bouwplaten bieden tal van voordelen en kunnen door hun waardevolle eigenschappen voor zeer diverse toepassingen gebruikt worden. Ze zijn proper en snel te verwerken en na de plaatsing makkelijk te overschilderen of te behangen. Bovendien heeft u afhankelijk van de toepassing de keuze tussen verschillende uitvoeringen. Zo zijn er de Metal stud-voorzetwanden met thermische en akoestische isolatie en zelfs waterbestendige Gyproc-gipsplaten. Ze zijn ook allemaal brandwerend.

DESKUNDIG ADVISEUR EN PLAATSER VAN GYPROC-BOUWPLATEN

divider

Zaakvoerder Tom Vandaele en zijn ervaren medewerkers zweren bij Gyproc, net omdat het een materiaal is dat een snelle en efficiënte oplossing biedt voor heel veel bouwwerkzaamheden:

Renovatie van keukens en badkamers

Architecturale afwerkingen

Zolderrenovatie met uitwerking van de Velux-ramen en de balken

Plaatsing van voorzetwanden, valse tussenwanden of plafonds

Plaatsing van verlaagde Gyproc-plafonds met uitsparing voor inbouwspots

In de afgelopen 10 jaar hebben wij ons bij Vato Pleisterwerken gespecialiseerd in Gyproc-werken voor kleine renovatieprojecten in opdracht van privé-eigenaars en bedrijven. Wij zijn actief in Zele en in de ruime omgeving, namelijk in Berlare, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lokeren, Sint-Niklaas, Waasmunster …

Als het op Gyproc-werken aankomt, dan is meewerkend patroon Tom en zijn team zonder meer de partij die u zoekt. Wij geven u professioneel advies en verzekeren u de vakkundige uitvoering van uw verbouwingswerken.

telefoon

WILT U UW RENOVATIEPROJECT MET ONS BESPREKEN? MAAK DAN EEN AFSPRAAK EN VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VIA HET CONTACTFORMULIER OP DEZE WEBSITE.

bottom of page